Samarbetspartners

Vi är stolta över vårt nära och långsiktiga samarbete med näringslivet, kommuner och region. Genom våra samarbetspartners får studenterna en direktkontakt i verkligheten och en möjlighet att prova sina teoretiska kunskaper i praktiken redan från första veckan. Samtidigt får företag och organisationer tillgång till aktuell kunskap. Allt behöver ju inte göras som förut, eller hur?

När student och organisation har lärt känna varandra är det inte ovanligt att det leder till en praktikplats eller en anställning. På så sätt blir både samarbetspartners och studenterna vinnare.

Bli samarbetspartner
Prenumerera på levande kunskap!
Som partnerföretag till Campus Ljungby kan ditt företag på ett enkelt sätt få en extraresurs i form av studenter som är ivriga att använda sina teoretiska kunskaper i praktiken. Studenterna kan redan tidigt under utbildningen peka på möjligheter som du kanske inte har tänkt på. På längre sikt har du en drömsits för framtida rekrytering, eftersom det är samma studenter som följer ditt företag under hela sin studietid.

Som partner får din verksamhet också tillgång till vårt specialistnätverk av forskare och en serie internationella seminarier och workshops.

Beroende på vilken utbildning studenterna läser ser partnerskapet lite olika ut. Ring eller mejla så berättar vi mer om vad det innebär att vara partnerföretag!

Arbete

Visste du 94 % av Campus Ljungbys studenter får en anställning inom ett års tid adekvat för sin utbildning. Vill du veta mer om vilka utbildningar och vad företag, kommun och region kan göra för dig hör av dig till info@campusljungby.se.