Kl. 13.00-15.30

Inspirationsföreläsning att skapa & känna arbetsglädje och greppa förändringar

9 mars kl. 13.00-15.30
Plats: Campus Ljungby
alternativt medverka via livesändning för deltagande organisationer utanför Ljungby kommun som inte har möjlighet att närvara på plats

Avslutningsföreläsning för projekt Kompetenslyft Välfärd.
Inledningsvis presenteras projektets resultat, utmaningar och goda exempel, följt av en inspirationsföreläsning med Christina Stielli – Att skapa & känna arbetsglädje och greppa förändringar.
Målgrupp: Chefer och medarbetare inom vård- och omsorg.

Christina Stielli

Christina Stielli – Årets föreläsare 2014, 2015 & 2016
Christina är författare, föreläsare och organisationsutvecklare. Marknadsekonom som återföll i studier i pedagogik, beteendevetenskap, ledarskap, kommunikation och psykologi. Christinas föreläsningar är en intelligent blandning av fakta och underhållning. Sedan hon slog igenom 2014 har hon blivit flerfaldigt prisbelönad och uppmärksammad för sina framföranden och då hamnade arbetsglädje, tack vare henne, högt upp på allas agendor.

Arbetsglädje
Det talas mycket om att hitta arbetsglädjen. Men arbetsglädje går inte att hitta, den går bara att skapa och den är viktigare än mycket då den kopplas till mer lojala medarbetare, färre sjukskrivningar, högre produktivitet, bättre samarbeten och bättre resultat. Det sker bara tillsammans, genom att inse att vi är varandras arbetsmiljö och att alla har ansvar för vad vi väljer att bidra med på jobbet.
En föreläsning med insikter, konkreta exempel och tankeväckande historier från verkligheten. Förmedlat med en stor portion berättarglädje.

Greppa förändring
Förändringar är nödvändiga för att utvecklas och förändringar är konstant på varenda arbetsplats. Vi måste förhålla oss till omvärlden och ibland kan det kännas som om allt går fortare och fortare. Samtidigt har vi en hjärna som inte alls gillar förändring. Med spännande studier som visar att vi till och med blir mer intelligenta av förändring blir den här föreläsningen en bra början för att förstå våra mekanismer och så smått börja tycka att förändring faktiskt kan vara riktigt bra och kul!