Vi söker Projektledare – digitalisering

Just nu söker vi dig som tycker att projektledning, verksamhetsutveckling och effektivisering av processer med hållbarhet och digitalisering i fokus är det roligaste man kan jobba med.

Beskrivning av tjänsten:

Att arbeta på Campus Ljungby innebär att vara med på en spännande resa för att utveckla Campus Ljungby, närliggande industri och offentlig sektor. Campus Ljungby representerar även IUC i Kronoberg (Industriellt utvecklingscentra) och tillsammans med ytterligare 20 IUC-bolag är vi en nationell resurs för ökad konkurrenskraft i svensk industri.  

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter. I din roll har du mycket kontakt med kommun, region, näringsliv och andra externa parter, vilket kräver att du trivs med att ha en social och utåtriktad roll.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Uppsökande verksamhet för att skapa nya och bibehålla relationer
  • Analysera behov och framtagning av insatser
  • Brobyggare mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor samt bidra till utveckling i näringslivet och inom offentlig sektor genom nätverk, utbildning och andra insatser
  • Stödja vår målgrupp i hållbarhets- och digitaliseringsarbetet
  • Kompetensinventering och kompetensförsörjning
  • Projektledning och rapportering

samt marknadsföra utbudet på ett proffsigt sätt och bidra med erfarenhet och expertis.

Du kommer att projektleda samverkansprojektet ”God och Nära vård”. Projektet är ett samverkansprojekt mellan Region Kronoberg, Ljungby Kommun och Campus Ljungby som är finansierat via Familjen Kampradsstiftelse under 2023.

Dina kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevanta områden samt yrkesvana, gärna inom en ledande position. Det är viktigt att du tycker om att kommunicera och har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift, på svenska. Du är en van användare av IT-stöd och har ett intresse för utveckling av verksamheter. Du är van att driva samt delta i större projekt.

Personliga egenskaper:

För att du ska trivas i den här rollen behöver du vara en social person med ett driv och ha erfarenheter inom området, där bra bemötande är något som du alltid strävar efter. Du trivs med att vara relationsskapande och att samverka med många externa aktörer. 

På Campus Ljungby är teamkänsla viktigt så det krävs att du är flexibel och prestigelös som person. Vidare behöver du vara en person som vill leverera kvalitet i det du gör och därför är egenskaper som pedagogisk, strukturerad och ansvarstagande viktiga. Som projektledare är det viktigt att självständigt kunna planera sitt arbete och kunna arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt.

Ansökan:

Vi rekryterar löpande så är du intresserad – sök tjänsten redan idag!

Du ansöker direkt till VD på Campus Ljungby, Maria Holmén: maria@campusljungby.se.

Campus Ljungbys uppdrag är ”Tillsammans, formar vi framtiden med utbildningar och projekt i tätt samarbete med näringsliv, kommuner och region”

Välkommen med ansökan!