Vi söker industriutvecklare

Just nu söker vi en industriutvecklare som ska arbeta företagsnära och utveckla företagen i regionen inom bland annat automation och digitalisering, kompetensförsörjning, produktionseffektivisering samt hållbarhet.

Beskrivning av tjänsten

Att arbeta på Campus Ljungby innebär möjlighet att vara med på en spännande resa och samtidigt få vara med och utveckla industrin. Campus Ljungby representerar IUC i Kronoberg och tillsammans med ytterligare 20 IUC-bolag är vi en nationell resurs för ökad konkurrenskraft i svensk industri.  

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter. I din roll har du mycket kontakt med företag och andra externa parter, vilket kräver att du trivs med att ha en social och utåtriktad roll.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

 • Uppsökande verksamhet för att skapa nya och bibehålla företagsrelationer
 • Analysera behov och framtagning av insatser
 • Framtagning av insatser och utbildningar
 • Leda workshops och diskussionsgrupper
 • Stödja företagen i produktionseffektiviseringsarbetet
 • Stödja företagen i digitaliserings- och automationsarbetet
 • Stödja företagen i hållbarhetsarbetet
 • Kompetensinventering och kompetensförsörjning
 • Coaching av företag
 • Leda och driva frågor i ledningsgrupper hos företagen
 • Projektledning och rapportering

samt marknadsföra utbudet på ett proffsigt sätt och bidra med teknisk expertis vid kundkonsultationer.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevanta områden samt industrivana gärna inom en ledande position. Det är viktigt att du tycker om att kommunicera och har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift, på svenska. Du är en van användare av IT-stöd och har ett intresse för industriutveckling, coaching av ledande personer samt automation/digitalisering och är kunnig inom området. Du är van att driva samt delta i större projekt.

Personliga egenskaper

För att du ska trivas i den här rollen behöver du vara en social person med ett driv och ha erfarenheter på senior nivå, där bra bemötande är något som du alltid strävar efter. Du trivs med att ha kontakt med företag och har lätt att skapa kontakter och få förtroende.

På Campus Ljungby är teamkänsla viktigt så det krävs att du är flexibel och prestigelös som person. Vidare behöver du vara en person som vill leverera kvalitet i det du gör och därför är egenskaper som pedagogisk, strukturerad och ansvarstagande viktiga. Som industriutvecklare är det viktigt att självständigt kunna planera sitt arbete och kunna arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt.

Ansökan

Vi rekryterar löpande så tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Är du intresserad – sök tjänsten redan idag!

Du ansöker direkt till VD på Campus Ljungby, Maria Holmén:  maria@campusljungby.se.

Campus Ljungbys uppdrag är ”Tillsammans, formar vi framtiden med utbildningar och projekt i tätt samarbete med näringsliv, kommuner och region”

Välkommen med ansökan.