Lägesrapportering från projekt STORK

Vi som arbetar med projekt STORK tycker det är jätteroligt att ert företag valt att vara med oss på denna resa. Under två års tid har vi nu en unik möjlighet att på ett strategiskt plan utveckla ledare, ledningsgrupper och medarbetare inom tillverkningsindustrin.

Just nu håller vi på att samla in så mycket uppgifter vi kan från er som skrivit avsiktsförklaring med projektet. Arbetet med det vi kallar förutsättningsstudien pågår och allas er input är såklart en viktig pusselbit för oss inför upphandling av de olika utbildningsinsatserna vi kommer att erbjuda framöver.

Projektledaren har ordet
I skrivande stund har närmare 40 företag skrivit avsiktsförklaring med projektet. Det är företag från Älmhult och Torsås i söder och sedan en jämn spridning i vårt vackra Småland upp till Västervik, Vimmerby, Eksjö och Nässjö i norr. Det är en stor yta men så finns det också många
tillverkningsföretag.

Jag säger bara: WAOOH – vilken företagskultur vi har! Vi alla i projektgruppen har, trots Covid-19, noterat vilken glöd och energi ni besitter och att det minsann kan komma något gott ur kriser också. Kompetenshöjande insatser för personalen är alltid en bra investering och tveklöst är det så att de företag som satsar på detta ofta är vinnare i det långa loppet.

De allra flesta av er kan räkna med en kontakt från oss de närmsta veckorna. Så snart, alla STORK-vänner, kan vi erbjuda den första utgåvan av vår utbildningskatalog.

Mer information och kontaktuppgifter finns i dokumentet nedan.