09:00-12:00

Från rörigt till rätt – arbetsinstruktioner som gör skillnad

Campus Ljungby och RISE bjuder in till teknikworkshop för små och medelstora tillverkningsföretag:

Under den här teknikworkshoppen får du praktisk guidning att gå från röriga till enkla instruktioner. Du får med dig enkla knep som ger effekt direkt – från färgval till bildspråk – och ett lättanvänt verktyg som hjälper dig att förbättra instruktioner från din egen verksamhet. Metoderna och knepen går att applicera såväl i avancerad teknik som VR/AR som i vanliga dokument.

Varför ska du vara med?

  • Kortare startsträcka och mindre frustration – vi visar dig vad som funkar (och inte funkar) när det gäller att instruera medarbetare.
  • Enklare instruktioner som alla förstår – lär dig knepen som gör att instruktioner inte bara används, utan gör jobbet bättre och roligare.
  • Konkret hjälp på plats – ta med en av dina arbetsinstruktioner, så hjälps vi åt att göra den enklare, tydligare och mer effektiv.

För vem är teknikworkshoppen värdefull?
Teknikworkshoppen riktar sig till flera funktioner och roller inom små och medelstora tillverkande företag, från ledning och HR till produktionschefer, tekniker och operatörer.

I första hand gäller inbjudan små och medelstora industriföretag.

Praktisk information
Samtliga Teknikworkshoppar genomförs digitalt
När: Tisdag 25 februari, kl 9-12
Var: Via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen
Anmälan: Senast 23 februari 2025
Kostnad: Teknikworkshoppen är kostnadsfri, men kräver anmälan.

Ingen förkunskap krävs, men det är bra om du har intresse för visualisering och arbetssätt.

För att få ut mesta möjliga av dagen bör ni vara minst två deltagare per företag.
Begränsat antal platser.

Det här är en Teknikworkshop
Sprider ny kunskap, teknik och resultat från forskning till företag. Teknikworkshopen leds alltid av forskare, vilket ger möjlighet till fördjupning och att diskutera utmaningar, tillämpningar m m med både forskare och andra deltagande företag.

Workshopledare
Peter Thorvald, forskare och projektledare inom digitala arbetsinstruktioner och medverkande är Sandra Mattsson, projektdeltagare och senior forskare på RISE

Varmt välkomna!