07:45 - 09:15

Tech-frukost om AI, IoT och Innovation

Kom då till Campus Ljungby den 4 oktober!

Under frukosten kommer du få inspiration och tips på hur du som företagare kan använda tekniska lösningar i din verksamhet med särskilt fokus på internet of things och datadriven utveckling.

Många mindre företag saknar idag kunskap om hur ny teknik kan omvandlas till nya tjänster eller produkter genom till exempel insamling av och nyttjande av data. En av de framtida teknologier som spås påverka ett stort antal affärsmodeller är Internet of Things (IoT). IoT innebär att allt fler enheter blir uppkopplade mot Internet. Tidig anpassning till den nya teknologin kan vara betydande för SMF:s framtida existens. Men vad gör man sedan när man har tillgång till massa data? Genom att ge er och andra möjligheten att lära er mer om internet of things, datadriven utveckling och hur man kan använda olika tekniker för att effektivisera, optimera och bygga nya tjänster och produkter kan vi stötta er digitala resa.

Ni kommer få träffa forskare och ingenjörer från två olika projekt som båda arbetar med att just öka kunskapen och användandet av ny teknik. Vi erbjuder genom projektet kunskapshöjande och praktiska aktiviteter för SMF så att ni och andra kan få möjlighet att ta viktiga kliv på sin digitala utvecklingsresa.

Efter träffen finns goda möjligheter att prata och ställa frågor eller boka in individuella möten.

För mer information och anmälan, klicka här.

Sista anmälningsdag är den 27 september.