Vi söker projektledare

Just nu söker vi en projektledare för projektet ”Kompetenslyft Välfärd” som kommer att drivas genom medel från ESF-Europeiska Socialfonden. Vi söker dig som är intresserad av en strategisk tjänst, men gärna med erfarenheter av operativ verksamhet inom vård- och omsorgsbranschen. Med god kunskap i vårdsystemet, dess insatser och behov av kompetensutveckling ser vi dig som en nyckelperson för utveckling av framtidens vård- och omsorg.

Projektet ”Kompetenslyft Välfärd” är starkt kopplat till utvecklingsprojektet God och Nära vård, ett samarbete mellan Ljungby kommun, Region Kronoberg och Campus Ljungby som syftar till att möta upp den kommande strukturomvandling genom att med riktade insatser för vårdpersonal ge den enskilde en trygg, självständig och kvalitativ vård i livets alla skeden.

Utbildningar av olika slag för att möta upp invånarens unika förutsättningar är ett led i denna utveckling. Privata vårdgivare erbjuds också kompetensutvecklingsinsatser inom ramen för ”Kompetenslyft Välfärd”. Fokus ligger på ökad tillämpning av AI, digitala arbetssätt, välfärdsteknik och förändringsledning inom digital transformation för vårdsektorn.

Vill du driva detta projekt och utveckla framtidens välfärd?

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter. I din roll har du mycket kontakt med olika verksamheter inom vårdsektorn, både privata och offentliga samt externa parter så som olika lärosäten och utbildare, vilket kräver att du trivs med att ha en social och utåtriktad roll.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Uppsökande verksamhet för att skapa nya och bibehålla relationer inom branschen
  • Analysera behov av utbildning inom sektorn
  • Coachning av verksamheten
  • Projektledning och rapportering
  • Framtagning av insatser och utbildningspaket tillsammans med upphandlare
  • Leda och driva frågor i ledningsgrupper i verksamheterna
  • Leda vissa workshops, diskussionsgrupper och utvecklingsforum
  • Kommunikation
  • Ha kunskap om projekt och andra insatser

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevanta områden. Det är viktigt att du tycker om att kommunicera och har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift, på svenska. Du är en van användare av IT-stöd och har ett intresse av vård- och omsorg och digital transformation och välfärdsrelaterade frågor.

Personliga egenskaper

För att du ska trivas i den här rollen behöver du vara en social person med ett driv och ha erfarenheter inom projektledning och att bra bemötande är något som du alltid strävar efter. Du trivs med att ha kontakt med olika typer av organisationer och har lätt att skapa kontakter och få förtroende.

På Campus Ljungby är teamkänsla viktigt så det krävs att du är flexibel och prestigelös som person. Vidare behöver du vara en person som vill leverera kvalitet i det du gör och därför är egenskaper som pedagogisk, strukturerad och ansvarstagande viktiga. Som projektledare är det viktigt att självständigt kunna planera sitt arbete och kunna arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Vi är ett glatt team på Campus Ljungby som gör allt för att du ska trivas och vi har gedigen kunskap och erfarenter av ESF-projekt vilket gör att du kan känna dig trygg i din yrkesroll.

Ansökan

Vi rekryterar löpande så tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Är du intresserad – sök tjänsten redan idag!

Du ansöker direkt till VD på Campus Ljungby, Maria Holmén: maria@campusljungby.se.

Campus Ljungbys uppdrag är ”Tillsammans, formar vi framtiden med utbildningar och projekt i tätt samarbete med näringsliv, kommuner och region”

Välkommen med ansökan.