Vi söker Projektkoordinator

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter. I din roll är du en del av projektteamet och ska tillsammans med projektledaren säker ställa dess genomförande vilket innebär kontakter med både projektteamet och externa aktörer. Du kommer även ansvara för koordinering av projekten.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Faktainsamling, analys och sammanställning
  • Leda och driva frågor av de olika områdena i projektet
  • Kommunikation
  • Samordna utbildningar/utbildningstillfällen
  • Projektadministration och rapportering

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevanta områden. Det är viktigt att du tycker om att kommunicera och har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska. Du är en van dataanvändare inom bland annat office-paketet. Du har intresse för och är kunnig inom näringslivs- och samhällsfrågor. Du är van att delta i projekt. Erfarenhet av att delta i EU-projekt är meriterande.

Personliga egenskaper

För att du ska trivas i den här rollen behöver du vara en social person med ett driv och erfarenheter, där bra bemötande är något som du alltid strävar efter. Du trivs med att ha kontakt med olika intressenter såsom kommun, region, näringsliv, finansiärer med flera och har lätt att skapa kontakter och få förtroende.

Teamkänsla är viktigt, så det krävs att du är flexibel och prestigelös som person. Vidare behöver du vara en person som vill leverera kvalitet i det du gör och därför är egenskaper som pedagogisk, strukturerad och ansvarstagande viktiga. Som projektkoordinator är det viktigt att självständigt kunna planera sitt arbete och kunna arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt.

Vi är ett glatt team på Campus Ljungby som gör allt för att du ska trivas och vi har gedigen kunskap och erfarenheter av ESF-projekt vilket gör att du kan känna dig trygg i din yrkesroll.

Ansökan

Vi rekryterar löpande så tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Är du intresserad – sök tjänsten redan idag!

Du ansöker direkt till VD på Campus Ljungby, Maria Holmén: maria@campusljungby.se.

Campus Ljungbys uppdrag är ”Tillsammans, formar vi framtiden med utbildningar och projekt i tätt samarbete med näringsliv, kommuner och region”

Välkommen med ansökan.