Jobba hos oss

Vi söker dig som vill driva och utveckla vår caféverksamhet till en plats där studenter, näringsliv och offentlig verksamhet möts. Du kommer även ansvara för vår boknings- och konferensdel som är en del av mötesplatsen. 

Idag finns ett 80-tal företag i Garvaren och här pågår olika utbildningar, konferenser och seminarier. Till hösten startar 230 målmedvetna och hungriga studenter. 

Om tjänsten

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: 

  • Att ge god service till våra studenter och gäster genom ett härligt bemötande, bra energi och hög servicekänsla samt driva och utveckla mötesplatsen. 
  • Tillaga och bereda enklare luncher som t ex sallader, soppor, wraps, smörgåsar, smoothies och pajer, samt enklare matlagning och bakning på ditt personliga sätt.  
  • Ta emot gäster och sköta serveringen samt kassahantering. 
  • Ansvara för boknings- och konferensdelen 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och service. Du är kreativ och älskar att lära dig nya saker men visar samtidigt prov på de färdigheter du redan har. Du är en nytänkande och nyfiken modern matlagare som brinner för att servera spännande och nyttiga luncher som ett alternativ till den traditionella “dagens rätt” som serveras på andra ställen. Du arbetar effektivt i ett mindre kök och café och har lätt för att prioritera även när tempot är högt. Skulle du dessutom vara intresserad av marknadsföring i sociala medier och har ett hållbarhetstänk är detta ett stort plus. Vidare ser vi att du som söker är ansvarstagande, självgående, social och gillar att ha roligt på jobbet. Du jobbar bra ihop med andra men är även självständig och initiativrik.  

Vara en nytänkande och nyfiken modern matlagare som brinner för att servera! 

Dina kvalifikationer: 

  • Tidigare erfarenhet inom café, restaurang eller motsvarande, gärna minst 3 år 
  • Avslutat gymnasial utbildning 
  • Flytande svenska i tal och skrift 
  • Du är modig, inspirerande och pålitlig! 
  • Du trivs med att ha en social och utåtriktad roll 

Ansökan 

Campus Ljungby vill nu anställa en caféansvarig.  

Vi rekryterar löpande så tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så är du intresserad – sök tjänsten redan idag!  

Du ansöker direkt till VD på Campus Ljungby, Maria Holmén: maria@campusljungby.se

Övrigt 

Anställningsform, tjänstgöringsgrad och anställningstid kommer att diskuteras under rekryteringsprocessen. Ansökningstid: senast 2021-08-31. 

Varmt välkommen in med din ansökan (personligt brev och CV)! 

I ansökan vill vi att du beskriver vad du skulle vilja göra för att utveckla verksamheten och vad din passion inom området är.